top of page
old%25203_edited_edited.jpg
old 6.jpg

KVALITET OCH SERVICE

Sedan 1982

Sedan starten 1982 har vi ansträngt oss för att ha de allra bästa priserna, både på tobak, läsk och godis. Trots att vi inte har det bästa affärsläget, har vi genom åren haft flest nöjda kunder. Anledningen är bland annat att vi har så låga priser och att vi bryr oss om våra kunder riktigt, riktigt mycket.​

Det hela började i en liten husvagn för snart 40 år sedan. En husvagn fylld med tobak, cigaretter, cigarrer och snus. En Tobaksvagn helt enkelt. Idag står vi stadigt på Svinesunds handelsområde med ett av gränsens bredaste och billigaste utbud av just tobaksvaror, snus och mycket mer. Hos oss hittar du också ett av gränsens största och framförallt billigaste utbud av dricka, godis och snacks. Vi har något för alla! 

VI HJÄLPER DIG

Sedan 1982

Trots att vi har gränsens lägsta priser är det inte alltid anledningen till att våra kunder väljer oss. Vår prioritet är nämligen att alla kunder ska vara känna sig lika uppskattade och värdefulla, det är ju tack vare er som vi faktiskt finns. Vi hjälper dig med vad du än behöver hjälp med, att bära ut dina varor till bilen till exempel. Skulle det av någon anledning vara så att du inte hittar det du söker har vi många alternativ och kan ofta beställa hem det du vill ha. Vi hjälper dig!

old 1.jpg
bottom of page